Ace en Love boeken?

Dat kan bij tennisevenement!

Ace en Love zijn dé mascottes van Tenniskids! Zowel tennisclubs, scholen, gemeenten en bedrijven kunnen Ace en Love boeken ter promotie van de tennissport en/of tennisclub bij de jeugd. Dit sportieve duo is een meer dan te gekke uitbreiding voor elk tennisevenement voor de kids.

Ace en Love boeken kan bovendien al per dagdeel! Er zijn twee pakketten beschikbaar, namelijk een bezoek van Ace & Love (natuurlijk met meet en greet!) of een bezoek in combinatie met een leuk en volledig verzorgt tennisprogramma eromheen.

Komen Ace en Love ook naar jullie club toe? Vul dan onderstaand formulier en vraag je bezoek van deze toppers vandaag nog aan. Dan staan jullie ook binnenkort op de foto met Ace en Love!

Ace en Love Boeken – Prijzen.

De populaire Tenniskids mascottes kunnen ook uw vereniging of tennisevent
bezoeken!

Dit pakket bevat: Een begeleider + mascottes Ace & Love
De begeleider is de vertaler tussen de mascotte en de kids, omdat mascottes niet kunnen praten zullen ze veel met gebaren werken. Daarnaast is de begeleider ook de “extra ogen” van de mascottes. Een getrainde begeleider is onmisbaar voor het slagen van de act.

Mogelijkheden:
  • Begeleider kan een activiteit op de baan verzorgen met Ace & Love als middelpunt.
  • Meet en Greet met Ace & Love
  • Op de foto met Ace & Love
  • Ace & Love kunnen onderdeel van een show zijn
  • Ace & Love als supporters langs de baan of op de tribune

*Ace & Love zullen na 20 minuten even pauze houden i.v.m. warmte van de kostuums

Heeft u interesse in een spetterend bezoek van dit gezellige tennisduo? Via onderstaand contactformulier kunt u een offerte opvragen en de beschikbaarheid controleren. Als u zeker wilt zijn van een bezoek, dan adviseren wij tijdig te Ace en Love te boeken om dat de beschikbaarheid beperkt is, zeker is het hoogseizoen.

KNLTB Begeleider + 2 mascottes

€ 258,-
Inclusief 1 uur reistijd

> 1 uur reistijd, € 32,25 per 30 min.

KNLTB Begeleider + 2* mascotte pakken

€ 150,-
Inclusief 1 uur reistijd

> 1 uur reistijd, € 18,75 per 30 min.

  • Bezoekduur 1,5 uur (3 x 20 min. of 4 x 15 minuten + voorbereiding).
  • Langer verblijf, € 43,00 / *€ 25,00 per 30 min.
  • € 0,35 KM vergoeding vanaf Beverwijk.
  • Prijzen zijn excl. BTW.

Video van Ace en Love

8 tips voor nog meer tennisplezier!

Ace en Love zijn niet alleen heel cool om uit te nodigen voor een leuke dag op de vereniging of school. Ook zorgt dit sportieve duo voor een meer bekendheid van de sport, de spelregels en sportiviteit bij de jeugd.

Zo ook in dit filmpje, waarbij ze 8 tips geven hoe de kids ervoor zorgen dat zij nog meer tennisplezier kunnen beleven op en naast de baan!