Vragen of een offerte ontvangen?

Neem dan contact met ons op!

Contactformulier

Neem contact op met Tennisevenement

Via het contactformulier kunt u ons bereiken voor al uw vragen, opmerkingen en suggesties. Ook kunnen wij u een advies geven voor de perfecte invulling van uw tennisevenement. Met meer dan 15 jaar ervaring helpen wij u dan ook graag om samen een meer dan geslaagd event te realiseren; wij horen graag van u!

Heeft u vragen over de prijzen of beschikbaarheid kunt u het beste het contactformulier invullen, dan beschikken wij over alle benodigde input voor een passend antwoord of prijsopgave.

Let op; een invulling van het formulier is geen geldige reservering voor één of meerdere onderdelen van Tennisevenement. Aan de hand van het formulier doet u enkel een prijsopgave en checken wij voor u de beschikbaarheid.

Tennisevenement levert door heel Nederland!

Onze opslag is gevestigd in Beverwijk, vanuit hier leveren wij door geheel Nederland onze verschillende onderdelen en activiteiten.

Ace en Love Boeken?

De officiële KNLTB mascottes Ace en Love boeken? Dat kan exclusief bij Tennisevent via deze pagina! Dan zorgen wij dat deze twee super sportieve mascottes uw jeugdafdeling of scholieren een te gekke dag gaan bezorgen vol tennis en vermaak.

Postadres

Tennisevenement:
Gooiland 35
1948 RC – BEVERWIJK

Bezoekadres

Tennisevenement:
Gooiland 35
1948 RC  Beverwijk

Contactgegevens
Privacy en leveringsvoorwaarden
KNLTB Uitleen

Namens de KNLTB leveren wij verschillende diensten aan evenementen van de bond, verschillende sponsoren en tennisverenigingen. Hier kunt u meer over de samenwerking voor de uitleen terugvinden.

Maak ook kennis met Ace en Love!

De officiële mascottes komen graag bij jullie langs op de club.
Ace en Love boeken