Kids leren op een interactieve methode

tijdens de Jeugdclinic

Jeugdclinic

Tennismoves – Tennischallenges – Tennismatches

Een super spannende tennisgame, waarbij de jeugdspelers van uw vereniging de hoofdrol spelers zijn. Soms lijkt het net een computerspel. Je moet punten verdienen om speciale tennisgadgets te kunnen kopen, welke je in het volgende level kunt gaan inzetten.

Programma van de Jeugdclinic

Na de swingende warming up op muziek worden de jeugdleden verdeeld in hun eigen tenniskleur ROOD, ORANJE, GROEN of GEEL.

Het eerste deel van het programma zal bestaan uit Tennismoves (korte tennistraining) & Tennischallenges (diverse tennisuitdagingen). Op ons speciaal ingerichte tennis challenge court, kunnen de deelnemers met verschillende tennisuitdagingen punten verdienen. De tennisuitdagingen worden per niveau / kleur aangepast.

U kunt denken aan opdrachten als:

  • Rally challenge
  • Volley challenge
  • Service challenge (speed check)
  • Target challenge

Na deel 1, de Tennismoves & Tennischallenges is het tijd voor deel 2, de Tennismatches. De kinderen worden per kleur in teams ingedeeld. Met hun gewonnen punten, kunnen Tennisgadgets gekocht worden. De korte wedstrijdjes kunnen gaan beginnen…

Stel je voor, je staat 2-0 achter en je zet een de grappige gadget HUMOR in, je tegenstander moet vervolgens het volgende punt spelen met een beachball plankje in plaats van het racket, dat is toch humor…

Of je zet de TWISTER in en de stand wordt ineens omgedraaid, de ANDERE HAND en je tegenstander moet het volgende punt met de ander hand spelen of TERUG en je tegenstander staat weer op 0. De wedstrijdjes worden hierdoor onvoorspelbaar en erg hilarisch.

We eindigen het clinic programma met een prijsuitreiking waarin we niet alleen winnaars huldigen maar ook kinderen die ons zijn opgevallen omdat ze misschien wel heel goed ballen hebben geraapt of enthousiast hebben meegedaan.

Vraag een offerte aan
Aantal personen

Voor alle jeugdleden, rood, oranje, groen en geel.

Locatie

Tennisverenigingen en tenniscentra door heel Nederland.

Prijzen

€ 845,- excl. BTW

Eigenschappen

Programma wordt uitgevoerd door 2 tennis entert(r)ainers, materialen, leuke prijsjes voor winnaars. Tegen een meerprijs kan het team uitgebreid worden.

Voor de uitvoering hebben we 1 vrijwilliger van de club nodig. Hij/ zij staat bij het onderdeel Service Challenge (snelheidsmeter)

Deze tennisclinics bieden wij ook aan:

Tennisclubclinic

Tennisevenement Tenniclubclinic Tennisclinnics

Hoe deze clubclinic er uit zal gaan zien bepaalt u als vereniging samen met ons. Maar één ding is zeker: gezelligheid en tennis zullen de belangrijkste ingrediënten zijn, waarbij jong en oud een geweldige dag zullen hebben.

Meer weten

Wimbledon Tennisclassic

Tennis evenement Tennisclinic Wimbledon

Stelt u zich eens voor: Met de hele vereniging een reis maken door de tennistijd. Naar de tijd van de lange sokken en hoge kousen, en de korte strakke broekjes. Van houten rackets tot de aluminium rackets.

Meer weten

Rolstoeltennis clinic

Tennis evenement Rolstoeltennis clinic Amsterdam Olympisch Stadion

Maak kennis met rolstoel tennis! Deze rolstoeltennisclinic staat bovendien onder leiding van Ronald Vink; bronzen medaillewinnaar op de Paralympics van 2012 dat werd gehouden in Londen.

Meer weten