Maak een tijdreis

tijdens de Wimbledon Tennisclinic

Wimbledon Tennisclinic

Hou(t)je van tennis?!

Stel je eens voor: Met de hele vereniging/ bedrijf maak je een reis door de tennistijd. Van de tijd dat iedereen voornamelijk witte kleding droeg, van de lange sokken en hoge kousen, tot de tijd van de korte strakke broekjes. Zou het niet fantastisch zijn om met ‘oude’ rackets te gaan tennissen zoals ‘de legends van weleer’ dat deden? Deze clinic is ideaal voor een jubileumfeest.

Programma van de Wimbledon Tennisclinic

Tijdens de Wimbledon tennisclinic komt de tennis(enter)trainer geheel in style op uw tennispark.  Met verschillende ouderwetse tennis oefenvormen zult u straks weer tennis in zijn puurheid gaan ervaren. Op uw vereniging zullen we de vroegere sfeer laten (her) beleven. Het zal een feest van herkenning zijn.

Uiteraard zorgen wij voor mooie aankleding op en rond uw tennispark. ‘Lets go back to the 70’s, 80’s & 90’s. Natuurlijk spelen wij met de échte witte tennisballen, en met al die klassieke rackets (her)beleven wij het ouderwetse gevoel op jullie tennispark.

Voordat de deelnemers zelf de baan op gaan, ontvangen zij een houten of aluminium tennisracket waarmee ze de verschillende clinics zullen gaan spelen.

Na afloop worden er nog een paar opvallende deelnemers op passende wijze in het zonnetje gezet.

Vraag een offerte aan

Programma, inclusief aankleding banen, classic racket voor elke deelnemer in bruikleen.

1 Tennis(enter)trainer
verzorgt het programma, de vereniging zorgt voor 2 vrijwilligers die meehelpen in het programma en minimaal 2-4 beschikbare banen (afhankelijk van het aantal deelnemers).

Prijs

€ 595,-

Programma, inclusief aankleding banen, classic racket voor elke deelnemer in bruikleen.

2 Tennis (enter)trainer
verzorgen het programma, de vereniging zorgt voor minimaal 2-4 beschikbare banen (afhankelijk van het aantal deelnemers).

Prijs

€ 845,-

€ 0,35 KM vergoeding. Prijzen zijn excl. 21% BTW

Deze tennisclinics bieden wij ook aan:

Tennisclubclinic

Tennisevenement Tenniclubclinic Tennisclinnics

Hoe deze clubclinic er uit zal gaan zien bepaalt u als vereniging samen met ons. Maar één ding is zeker: gezelligheid en tennis zullen de belangrijkste ingrediënten zijn, waarbij jong en oud een geweldige dag zullen hebben.

Meer weten

Jeugdclinic

Tennisevenement Tennisclinics Jeugdclinic

Een super spannende tennisclinic vermomd als een leuke, interactieve game, waarbij de jeugdspelers van uw vereniging de hoofdrolspelers zijn. Soms lijkt deze jeugdclinic het net een computerspel!

Meer weten

Rolstoeltennis clinic

Tennis evenement Rolstoeltennisclinic Ronald Vink

Maak kennis met rolstoel tennis! Deze rolstoeltennisclinic staat bovendien onder leiding van Ronald Vink; bronzen medaillewinnaar op de Paralympics van 2012 dat werd gehouden in Londen.

Meer weten