Maak een tijdreis

tijdens de Wimbledon Tennisclinic

Wimbledon Tennisclinic

Hou(t)je van tennis?!

Stel je eens voor: Met de hele vereniging/ bedrijf maak je een reis door de tennistijd. Van de tijd van de lange sokken en hoge kousen, tot de tijd van de korte strakke broekjes. Van houten rackets tot de aluminium rackets. Ideaal voor een jubileumfeest.

Programma van de Wimbledon Tenniclinic

In dit programma komt het classic team, strak in het witte pak, geheel in style en sfeer jullie vermaken op de diverse tennisbanen. Met verschillende ouderwetse tennis oefenvormen zult u straks weer tennis in zijn puurheid gaan ervaren. Op uw vereniging zullen we de vroegere sfeer laten (her) beleven.

Uiteraard zorgen wij voor mooie aankleding op en rond uw tennispark, te denken valt aan grote banners met grootheden uit het verleden daarop afgebeeld, vele houten klassiekers op de racket ‘wall of fame’ en ander classic materiaal.
Bij de start van de classic tennis clinic krijgen alle deelnemers die dag een witte zweethoofdband “like the good old times” namens onze organisatie aangeboden.

Voordat de deelnemers zelf de baan op gaan, ontvangen zij een ‘nieuw’ houten tennisracket (incl. goede bespanning) en uiteraard wordt er deze dag gespeeld met witte tennisballen.

Na afloop worden opvallende deelnemers in het zonnetje gezet met passende prijzen tijdens de prijsuitreiking.

Vraag een offerte aan

Programma, inclusief aankleding banen, classic racket voor elke deelnemer in bruikleen.

1 Tennis(enter)trainer
verzorgt het programma, de vereniging zorgt voor 2 vrijwilligers die meehelpen in het programma en minimaal 3-5 beschikbare banen (afhankelijk van het aantal deelnemers).

Prijs

€ 495,-

Programma, inclusief aankleding banen, classic racket voor elke deelnemer in bruikleen.

2 Tennis (enter)trainer
verzorgen het programma, de vereniging zorgt voor minimaal 3-5 beschikbare banen (afhankelijk van het aantal deelnemers).

Prijs

€ 795,-

€ 0,19 KM vergoeding. Prijzen zijn excl. 21% BTW

Deze tennisclinics bieden wij ook aan:

Tennisclubclinic

Tennisevenement Tenniclubclinic Tennisclinnics

Hoe deze clubclinic er uit zal gaan zien bepaalt u als vereniging samen met ons. Maar één ding is zeker: gezelligheid en tennis zullen de belangrijkste ingrediënten zijn, waarbij jong en oud een geweldige dag zullen hebben.

Meer weten

Jeugdclinic

Tennisevenement Tennisclinics Jeugdclinic

Een super spannende tennisclinic vermomd als een leuke, interactieve game, waarbij de jeugdspelers van uw vereniging de hoofdrolspelers zijn. Soms lijkt deze jeugdclinic het net een computerspel!

Meer weten

Rolstoeltennis clinic

Tennis evenement Rolstoeltennisclinic Ronald Vink

Maak kennis met rolstoel tennis! Deze rolstoeltennisclinic staat bovendien onder leiding van Ronald Vink; bronzen medaillewinnaar op de Paralympics van 2012 dat werd gehouden in Londen.

Meer weten