Boek bij ons de allerleukste

Tennisevenementen voor jong en “oud”!

Straattennis

Tennis Evenement Straattennis

Het straat tennis evenement Tennis op Straat is een geweldige activiteit op straat die voor veel publiciteit en promotie zorgt voor uw tennisvereniging, de gemeente en de tennissport (sporten) in het algemeen.

Meer weten

Padel clinins

Tennis-Evenement-Padel-Clinic-Beverwijk

Padel is niet voor niets de snelst groeiende sport van Nederland. Het is laagdrempelig, snel te leren en de ‘fun-factor’ is gegarandeerd. Wij organiseren Padel-clinics en demonstraties door heel het land.

Meer weten

Mobiele Tenniscourt

Tennis evenement Mobeiele Tenniscoart Rotterdam Centraal

Een mobiele tenniscourt midden in het centrum van de stad of op de parkeerplaats bij je vereniging, club of bedrijf? Dat kan met deze eenvoudig op te bouwen tenniscourt. Ideaal voor een sportdag of andere activiteit. 

Meer weten

TennisFUN voor elke leeftijd

Tennisevenementen TennisFUN voor alle leeftijden

De tennisFUN programma’s zijn speciaal afgestemd op het niveau van de deelnemende kinderen. Kinderen kunnen meedoen aan een te gekke tennisclinic, toffe wedstrijdjes en diverse leuke tennisspellen.

Meer weten

Service en volley challenge

Tennis evenement Service en Volle chalange

Altijd al eens willen weten hoe hard uw service gaat? Of samen met je teamgenoot om het clubrecord “overvolleren” te verbeteren? Met onze challenges bent u verzekerd van uitdagend tennisevenement.

Meer weten

Glow in the dark tennis

Tennis evenement Glow in the dark tennis

Alle lampen mogen uit en de black-lights gaan aan. Tijd voor een bijzondere ervaring; Glow in the dark tennis. Je tennist in het donker en ziet alleen de lijnen, de lichtgevende tennisballen, het net en je tegenstander.

Meer weten

I love tennis quiz

Tennis evenement I Love Tennis Quiz

Een gezellige pubquiz, maar dan met tennisvragen, algemene vragen, muziekvragen en ludieke kleine opdrachten onder leiding van een quizmaster. Op een iPad verschijnen de vragen en opdrachten in beeld.

Meer weten

Tennisclub game

Tennisevenementen Tennisclub Game

Een interactief tennisspel wat gespeeld wordt tussen verschillende teams in het clubhuis èn op de baan. Elk team ontvangt een iPad waarop verschillende opdrachten verschijnen waarmee punten kunnen worden verdient.

Meer weten

Ace en Love Boeken?

Ace en Love Boeken Tennisevenement

Ace & Love zijn dé mascottes van Tenniskids! U kunt ze boeken voor een dagdeel op uw club! Er zijn twee pakketten, namelijk een bezoek van Ace & Love of een bezoek in combinatie met een leuk programma eromheen.

Meer weten

Naast evenementen bieden wij ook te gekke tennisclinics!

Voor alle leeftijden en niveau’s met verschillende thema’s.
Onze tennisclinics