Maak er een gezellig feestje van

met de I Love Tennis Quiz

I Love Tennis Quiz

Hoe zit het met uw algemene (tennis) kennis!?

Een pubquiz, maar dan met tennisvragen, algemene vragen, muziekvragen en ludieke kleine opdrachten onder leiding van een quizmaster.

Programma van de I Love tennis Quiz

De sfeer in het clubhuis zit er goed in, de teams zitten er klaar voor, op de telefoon verschijnen de vragen en opdrachten in beeld nadat de quizmaster de introductie heeft gegeven. Op het grote scherm kun je de score live volgen. Kortom, een groot feest bij jullie in het clubhuis.

Een echte activiteit om het verenigingsgevoel te vergroten, ideaal voor in de wintermaanden of tijdens een feestavond bij het open toernooi.

De quiz wordt aangepast aan de doelgroep, jeugd of volwassenen en kan uitgebreid worden met opdrachten en persoonlijke vragen over de vereniging en de leden.

Vraag een offerte aan
Locatie

Tennisverenigingen en tenniscentra door heel Nederland.

Prijs

I Love tennis quiz 

Onze tennis(enter)trainer presenteert de quiz met vragen en opdrachten. De spelers moeten teams maken. Elk team heeft 1 smartphone nodig.

Volledig verzorgde avond:

€ 795,-

€0,35 KM per KM. Alle prijzen zijn excl. 21% BTW.

Deze tennisevenementen bieden wij ook aan:

Straattennis

Tennis Evenement Straattennis

Het straat tennis evenement Tennis op Straat is een geweldige activiteit op straat die voor veel publiciteit en promotie zorgt voor uw tennisvereniging, de gemeente en de tennissport (sporten) in het algemeen.

Meer weten

Glow in the dark tennis

Tennis evenement Glow in the dark tennis

Alle lampen mogen uit en de black-lights gaan aan. Tijd voor een bijzondere ervaring; Glow in the dark tennis. Je tennist in het donker en ziet alleen de lijnen, de lichtgevende tennisballen, het net en je tegenstander.

Meer weten

Mobiele Tenniscourt

Tennis evenement Mobeiele Tenniscoart Rotterdam Centraal

Een mobiele tenniscourt midden in het centrum van de stad of op de parkeerplaats bij je vereniging, club of bedrijf? Dat kan met deze eenvoudig op te bouwen tenniscourt. Ideaal voor een sportdag of andere activiteit. 

Meer weten

TennisFUN voor elke leeftijd

Tennisevenementen TennisFUN voor alle leeftijden

De tennisFUN programma’s zijn speciaal afgestemd op het niveau van de deelnemende kinderen. Kinderen kunnen meedoen aan een te gekke tennisclinic, toffe wedstrijdjes en diverse leuke tennisspellen.

Meer weten

Service en volley challenge

Tennis evenement Service en Volle chalange

Altijd al eens willen weten hoe hard uw service gaat? Of samen met je teamgenoot om het clubrecord “overvolleren” te verbeteren? Met onze challenges bent u verzekerd van uitdagend tennisevenement.

Meer weten

Tennisclub game

Tennisevenementen Tennisclub Game

Een interactief tennisspel wat gespeeld wordt tussen verschillende teams in het clubhuis èn op de baan. Elk team ontvangt een iPad waarop verschillende opdrachten verschijnen waarmee punten kunnen worden verdient.

Meer weten