Padel clinic de snelst groeiende sport in Nederland

Padel clinic

Padel clinic of glow in the dark ervaring!

Padel is de snelst groeiende sport van Nederland. Padel is niet voor niets zo enorm populair. Het is laagdrempelig, snel te leren en de ‘fun-factor’ is gegarandeerd.

Padel mogelijkheden bij Tennisevenement

Wij bij Tennisevenement organiseren Padel-clinics en demonstraties door heel het land. Of het nu gaat om de nieuwe banen die geopend worden, een kennismakingsclinic van deze ‘nieuwe’ sport of een thema training door een (Nederlandse) padel topper, ook voor padel clinics kunt u bij ons terecht.

Erg populair is het glow-in-the-dark padel, waarvoor wij de materialen verhuren, maar waarvoor we ook de gehele organisatie uit handen kunnen nemen.

Wanneer u interesse hebt in een padel event, laat een berichtje achter via de website en er wordt zo snel mogelijk contact met u opgenomen. Samen bespreken we uw wensen, waarna we met een offerte op maat komen.
Vraag een offerte aan
Aantal personen

Vanaf 8 personen.

Locatie

Door heel Nederland.

Prijzen

Prijs op aanvraag

Eigenschappen

Wij verzorgen, padel materialen, instructeurs en eventueel een Nederlandse padel topper!

Deze tennisclinics bieden wij ook aan:

Tennisclubclinic

Tennisevenement Tenniclubclinic Tennisclinnics

Hoe deze clubclinic er uit zal gaan zien bepaalt u als vereniging samen met ons. Maar één ding is zeker: gezelligheid en tennis zullen de belangrijkste ingrediënten zijn, waarbij jong en oud een geweldige dag zullen hebben.

Meer weten

Wimbledon Tennisclassic

Tennis evenement Tennisclinic Wimbledon

Stelt u zich eens voor: Met de hele vereniging een reis maken door de tennistijd. Naar de tijd van de lange sokken en hoge kousen, en de korte strakke broekjes. Van houten rackets tot de aluminium rackets.

Meer weten

Jeugdclinic

Tennisevenement Tennisclinics Jeugdclinic

Een super spannende tennisclinic vermomd als een leuke, interactieve game, waarbij de jeugdspelers van uw vereniging de hoofdrolspelers zijn. Soms lijkt deze jeugdclinic het net een computerspel!

Meer weten