Meet je skills met de rest

tijdens de Service en volley challenge

Service en volley challenge

Welken records gaan jullie breken?

Altijd al eens willen weten hoe hard uw service gaat? Of samen met je teamgenoot om het clubrecord “overvolleren” te verbeteren?

Programma van de Service en Volley challenge

Met onze challenges bent u verzekerd van uitdagend en (leuk) competitief  tennisevenement. Een uitgelezen kans om samen met de leden van uw tennisclub record na record te verbreken en u te meten aan anderen!

1.Service challenge

Een professionele snelheidsmeter bij jullie op de vereniging. In een kooi of op de baan.Leuke activiteit tijdens de clubkampioenschappen of het open toernooi eventueel in combinatie met het testen van rackets van de lokale sportwinkel.

2.Volley challenge

Na een korte clinic volleren, ga je in tweetallen kijken wie het clubrecord overvolleren in 30 seconden kan verbeteren.

Vraag een offerte aan
Locatie

Tennisverenigingen en tenniscentra door heel Nederland.

Prijzen

Tennis (enter)trainer + snelheidsmeter op uw tennisclub.
2,5 uur durende activiteit, leuke prijsjes voor de recordhouders

€ 422,50,-

Meerprijs:

€40,- p/uur

Reiskosten:

€0,35 per KM. Alle prijzen zijn excl. 21% BTW.

Deze tennisevenementen bieden wij ook aan:

Straattennis

Tennis Evenement Straattennis

Het straat tennis evenement Tennis op Straat is een geweldige activiteit op straat die voor veel publiciteit en promotie zorgt voor uw tennisvereniging, de gemeente en de tennissport (sporten) in het algemeen.

Meer weten

Glow in the dark tennis

Tennis evenement Glow in the dark tennis

Alle lampen mogen uit en de black-lights gaan aan. Tijd voor een bijzondere ervaring; Glow in the dark tennis. Je tennist in het donker en ziet alleen de lijnen, de lichtgevende tennisballen, het net en je tegenstander.

Meer weten

Mobiele Tenniscourt

Tennis evenement Mobeiele Tenniscoart Rotterdam Centraal

Een mobiele tenniscourt midden in het centrum van de stad of op de parkeerplaats bij je vereniging, club of bedrijf? Dat kan met deze eenvoudig op te bouwen tenniscourt. Ideaal voor een sportdag of andere activiteit. 

Meer weten

I love tennis quiz

Tennis evenement I Love Tennis Quiz

Een gezellige pubquiz, maar dan met tennisvragen, algemene vragen, muziekvragen en ludieke kleine opdrachten onder leiding van een quizmaster. Op een iPad verschijnen de vragen en opdrachten in beeld.

Meer weten

TennisFUN voor elke leeftijd

Tennisevenementen TennisFUN voor alle leeftijden

De tennisFUN programma’s zijn speciaal afgestemd op het niveau van de deelnemende kinderen. Kinderen kunnen meedoen aan een te gekke tennisclinic, toffe wedstrijdjes en diverse leuke tennisspellen.

Meer weten

Tennisclub game

Tennisevenementen Tennisclub Game

Een interactief tennisspel wat gespeeld wordt tussen verschillende teams in het clubhuis èn op de baan. Elk team ontvangt een iPad waarop verschillende opdrachten verschijnen waarmee punten kunnen worden verdient.

Meer weten