Een spectaculaire dag tennis voor de jeugd

met TennisFUN voor elke leeftijd.

TennisFUN voor elke leeftijd

Voor elke niveau

De tennisFUN programma’s zijn speciaal afgestemd op het niveau van de deelnemende kinderen.

Programma TennisFUN voor elke leeftijd

Kinderen kunnen meedoen aan een te gekke clinic, toffe wedstrijdjes en leuke tennisspellen, zoals mikken op target doeken, de snelheidsmeter en een volley challenge. Iedere deelnemer krijgt een scorekaart, waarop de onderdelen afgestempeld worden. Het programma eindigt met de Tenniskids disco op de tennisbaan, waar iedere deelnemer nog verrast wordt met een leuk prijsje.

Tennis (enter)trainer(s) nemen de mascotte pakken van Ace & Love mee, als jullie zorgen voor vrijwilligers in de pakken, kunnen de mascottes ingezet worden (dit is echt een meerwaarde!).

Vraag een offerte aan
Locatie

Tennisverenigingen en tenniscentra door heel Nederland.

Prijzen

2 Tennis (enter)trainers
verzorgen het programma, de vereniging zorgt voor 4 vrijwilligers die meehelpen in het programma en minimaal 3-5 beschikbare banen (afhankelijk van het aantal deelnemers).

€ 845,-
inclusief 2 uur reistijd, > 2 uur reistijd €50,00 extra p/uur

Deze tennisevenementen bieden wij ook aan:

Straattennis

Tennis Evenement Straattennis

Het straat tennis evenement Tennis op Straat is een geweldige activiteit op straat die voor veel publiciteit en promotie zorgt voor uw tennisvereniging, de gemeente en de tennissport (sporten) in het algemeen.

Meer weten

Glow in the dark tennis

Tennis evenement Glow in the dark tennis

Alle lampen mogen uit en de black-lights gaan aan. Tijd voor een bijzondere ervaring; Glow in the dark tennis. Je tennist in het donker en ziet alleen de lijnen, de lichtgevende tennisballen, het net en je tegenstander.

Meer weten

Mobiele Tenniscourt

Tennis evenement Mobeiele Tenniscoart Rotterdam Centraal

Een mobiele tenniscourt midden in het centrum van de stad of op de parkeerplaats bij je vereniging, club of bedrijf? Dat kan met deze eenvoudig op te bouwen tenniscourt. Ideaal voor een sportdag of andere activiteit. 

Meer weten

I love tennis quiz

Tennis evenement I Love Tennis Quiz

Een gezellige pubquiz, maar dan met tennisvragen, algemene vragen, muziekvragen en ludieke kleine opdrachten onder leiding van een quizmaster. Op een iPad verschijnen de vragen en opdrachten in beeld.

Meer weten

Service en volley challenge

Tennis evenement Service en Volle chalange

Altijd al eens willen weten hoe hard uw service gaat? Of samen met je teamgenoot om het clubrecord “overvolleren” te verbeteren? Met onze challenges bent u verzekerd van uitdagend tennisevenement.

Meer weten

Tennisclub game

Tennisevenementen Tennisclub Game

Een interactief tennisspel wat gespeeld wordt tussen verschillende teams in het clubhuis èn op de baan. Elk team ontvangt een iPad waarop verschillende opdrachten verschijnen waarmee punten kunnen worden verdient.

Meer weten