Breng uw tennisclub of evenement

onder de aandacht met Straattennis

Straattennis

Straattennis als tennispromotie

Het straat tennis evenement Tennis op Straat is een geweldige activiteit op straat die voor veel publiciteit en promotie zorgt voor uw tennisvereniging, de gemeente en de tennissport (sporten) in het algemeen.

Programma van het Straattennis

Uw locatie wordt omgebouwd tot ware tennisarena, compleet met centre court tennisbaan, opblaasbare boarding om het veld en extra tennisbaantjes.

Deelnemers kunnen kennis maken met tennis op instuifbasis, maar we kunnen ook een compleet programma met u afstemmen. Een voorbeeld van een programma kan bestaan uit de volgende onderdelen. Er wordt gestart met een swingende warming up op muziek. Het programma bestaat verder uit tennisles, tennismoves , tennischallenges & tennis team matches.

Tijdens tennismoves draait alles om tricks & trucks en wie kan de coolste tennistruck laten zien? Bij tennischallenges worden de kinderen per baan uitgedaagd een tennisopdracht te volbrengen als team, binnen een gestelde tijd (bijvoorbeeld hoe vaak kunnen jullie 6x overspelen binnen 3 minuten). De tennismoves & tennischallenges worden aangepast aan de leeftijd en het niveau.

Vraag een offerte aan
Locatie

Door heel Nederland.

Prijzen
1 tennis (enter)trainer
U zorgt zelf voor 2 vrijwilligers.
€ 895,00
2 tennis (enter)trainers
€1095,00
Reiskosten
€0,35 per gereden km

Deze tennisvenementen bieden wij ook aan:

TennisFUN voor elke leeftijd

Tennisevenementen TennisFUN voor alle leeftijden

De tennisFUN programma’s zijn speciaal afgestemd op het niveau van de deelnemende kinderen. Kinderen kunnen meedoen aan een te gekke tennisclinic, toffe wedstrijdjes en diverse leuke tennisspellen.

Meer weten

Glow in the dark tennis

Tennis evenement Glow in the dark tennis

Alle lampen mogen uit en de black-lights gaan aan. Tijd voor een bijzondere ervaring; Glow in the dark tennis. Je tennist in het donker en ziet alleen de lijnen, de lichtgevende tennisballen, het net en je tegenstander.

Meer weten

Mobiele Tenniscourt

Tennis evenement Mobeiele Tenniscoart Rotterdam Centraal

Een mobiele tenniscourt midden in het centrum van de stad of op de parkeerplaats bij je vereniging, club of bedrijf? Dat kan met deze eenvoudig op te bouwen tenniscourt. Ideaal voor een sportdag of andere activiteit. 

Meer weten

I love tennis quiz

Tennis evenement I Love Tennis Quiz

Een gezellige pubquiz, maar dan met tennisvragen, algemene vragen, muziekvragen en ludieke kleine opdrachten onder leiding van een quizmaster. Op een iPad verschijnen de vragen en opdrachten in beeld.

Meer weten

Service en volley challenge

Tennis evenement Service en Volle chalange

Altijd al eens willen weten hoe hard uw service gaat? Of samen met je teamgenoot om het clubrecord “overvolleren” te verbeteren? Met onze challenges bent u verzekerd van uitdagend tennisevenement.

Meer weten

Tennisclub game

Tennisevenementen Tennisclub Game

Een interactief tennisspel wat gespeeld wordt tussen verschillende teams in het clubhuis èn op de baan. Elk team ontvangt een iPad waarop verschillende opdrachten verschijnen waarmee punten kunnen worden verdient.

Meer weten