Boek nu uw tennisclinics

voor elk niveau, met verschillende thema’s!

Wimbledon tennisclinic

Tennis evenement Tennisclinic Wimbledon

Stelt u zich eens voor: Met de hele vereniging een reis maken door de tennistijd. Naar de tijd van de lange rokken, hoge kousen en de strakke broekjes. Van houten rackets tot de aluminium rackets.

Meer weten

Jeugdclinic

Tennisevenement Tennisclinics Jeugdclinic

Een super spannende tennisclinic vermomd als een leuke, interactieve game, waarbij de jeugdspelers van uw vereniging de hoofdrolspelers zijn. Soms lijkt deze jeugdclinic het net een computerspel!

Meer weten

Rolstoeltennis clinic

Tennis evenement Rolstoeltennisclinic Ronald Vink

Maak kennis met rolstoel tennis! Deze rolstoeltennisclinic staat bovendien onder leiding van Ronald Vink; bronzen medaillewinnaar op de Paralympics van 2012 dat werd gehouden in Londen.

Meer weten

Tennisclubclinic

Tennisevenement Tenniclubclinic Tennisclinnics

Hoe deze clubclinic er uit zal gaan zien bepaalt u als vereniging samen met ons. Maar één ding is zeker: gezelligheid en tennis zullen de belangrijkste ingrediënten zijn, waarbij jong en oud een geweldige dag zullen hebben.

Meer weten

Ace en Love Boeken?

Ace en Love Boeken Tennisevenement

Ace & Love zijn dé mascottes van Tenniskids! U kunt ze boeken voor een dagdeel op uw club! Er zijn twee pakketten, namelijk een bezoek van Ace & Love of een bezoek in combinatie met een leuk programma eromheen.

Meer weten

Naast tennisclinics organiseren wij ook de gaafste tennisevenementen!

Voor tennisclubs, scholen, gemeenten en bedrijven door heel het land.
Onze tennisevenementen